Digitale pasfoto

Bij aankoop van de digitale pasfoto's krijgt u 2 bestanden van ons. Dit is een losse pasfoto en een velletje van 6 pasfoto's deze kan u dan zelfstandig uitprinten. Zo heeft u zo goed als direct uw pasfoto's. U laat thuis een foto maken van u. Via het bestellingsformulier geeft u aan waarvoor de pasfoto nodig is. Dan zullen wij uw foto bewerken en wanneer deze klaar is direct naar u mailen.

Digitale pasfoto via mail 5,00

Uitgeprinte pasfoto

Bij het product geprinte pasfoto leveren wij u via de post een setje pasfoto's. Deze set bestaat uit 6 pasfoto's. De foto's zijn handmatig bewerkt en nagemeten. Zo zijn wij zeker van het feit dat de foto's goed worden verstuurd.

Uitgeprinte pasfoto via post 6,00

Digitale en Uitgeprinte pasfoto

Bij een print en digitaal krijgt u alles wat er in de bovenstaande pakketten staat beschreven. U krijgt via de post een setje van zes foto's. Daarbij krijgt u ook via de mail 2 digitale bestanden, een losse pasfoto en een velletje van 6 pasfoto's . Hiermee kan u later altijd nog nieuwe foto's uitprinten. De verwerking van de foto's is hetzelfde als bij alle producten. U maakt de foto en wij regelen de rest voor u.

Digitale en Uitgeprinte pasfoto 9,00

Bespaar tot meer dan 100% op je pasfoto! Pasfoto voor 6,00

De meeste fotowinkels vragen 10,00 12,00 of 15,00 euro voor een pasfoto of visumfoto!